Start > Kleurrijk & trendy! Pratesi damestassen en aktetassen…

Kleurrijk & trendy! Pratesi damestassen en aktetassen…

31 januari 2014

Trends voorjaar en zomer 2013
De zon heeft zich dit voorjaar nog weinig laten zien, maar met veel kleur in je outfit creëer je een vrolijke lentelook. Een fel gekleurde jeans, shirt met leuke print of kleurrijke accessoires. Jij bepaalt het…kies je eigen stijl! Tassen zijn natuurlijk de ultieme mode accessoires voor dames, maar tegenwoordig ook voor de man.

Exclusieve tassen van Pratesi
Wil je helemaal goed voor de dag komen, kijk dan eens naar de tassen van Pratesi. Een exclusieve collectie van stijlvolle damestassen tot professionele aktetassen, gemaakt van hoogwaardig gepolijst kalfsleer. Tassen van Pratesi zijn erg kleurrijk, opvallend & trendy en daardoor erg populair voor het voorjaar en de zomer.

In de loop der jaren heeft Pratesi ervoor gekozen zich te specialiseren in de productie van koffers, aktetassen en reistassen. Dit alles heeft er toe geleid dat Pratesi een eigen stijl heeft weten te creëren en behouden, een uniekie uitstraling op het gebied van lederwaren. De stijl van Pratesi wordt door een breed publiek gewaardeerd.

€40,- korting
Ben je op zoek naar een luxe leren damestas of heb je genoeg van die ‘saaie’ aktetas? Laat je dan eens verbazen door de collectie damestassen en aktetassen van Pratesi op Marington.nl, tijdelijk €40,- korting op de hele Pratesi collectie.

Categories: Uncategorized Tags: