Start > PG Communicatie

PG Communicatie

25 januari 2014

PG Communicatie is al meer dan 25 jaar nadrukkelijk aanwezig in het communicatietraject voor vele opdrachtgevers in B2B, Retail en Non-profit. Door de aanwezigheid van deze ervaring is PG Communicatie gepokt en gemazeld op het gebied van marketing en reclame, PR en publiciteit.

Als ervaren communicatiebureau realiseert PG Communicatie tot op de dag van vandaag voor vele tevreden opdrachtgevers creatieve concepten van huisstijl, gedrukte media tot en met online marketing communicatie. PG Communicatie is een fullservice bureau en heeft hierdoor alle diensten in huis om alle communicatie van uw bedrijf dezelfde boodschap uit te laten stralen. Vele opdrachtgevers vertrouwen al jaren tot volle tevredenheid op de ervaren vakspecialisten van PG Communicatie op het gebied van strategie, creatie en productie.

De missie van PG Communicatie is om te zorgen dat alles wat er wordt gemaakt, mensen raakt en met elkaar verbindt. Want uiteindelijk moet uw communicatie mensen op de juiste manier raken, zodat zij zich kunnen verbinden met uw product of dienst.
PG Communicatie – maakt – raakt –verbindt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fleur Peeters
info@pgcommunicatie.nl of 0485 – 512 166.

Categories: Uncategorized Tags: